Lead Development Company en Ocentri gaan samenwerking aan.

Lead Development Company en OCENTRI hebben met het zetten van een handtekening de basis gelegd voor een nauwe samenwerking. OCENTRI biedt een bewezen aanpak voor een omzetgroei van meer dan 15% in salesorganisaties. Dit wordt bereikt door het combineren van SAM en 90ROUNDS©, een uniek business analytics model met bijpassende methodologie voor het salesproces. Lead Development Company is gespecialiseerd in het verhogen van omzetpotentieel uit nieuwe klanten/markten, bestaande klanten en in het beter laten renderen van marketinginspanningen.

ocentri-ldc-rene-hendriks-jeroen-van-ginkel

Ocentri

René Hendriks (CEO Ocentri) geeft aan dat SAM een aanvulling is op het programma van Lead Development Company. Het is daarmee nog krachtiger, effectiever en succesvoller. Hij ziet de samenwerking als gezamenlijke aanvulling positief tegemoet. Rene zegt: “We hebben ons de laatste jaren toegelegd in het ontwikkelen van onze SAM Sales-BI tool en 90ROUNDS© sales proces methode.” Het uitgebreide klantenbestand en de ervaring van Lead Development Company bieden ons beider de mogelijkheid een groter deel van de markt te bedienen. De samenwerking is uniek te noemen omdat de basis vanuit co-creatie is ontstaan waarbij beider krachten van het bedrijf een unieke combinatie geeft in de Nederlandse markt. Samen bouwen we aan de transitie om meer focus te leggen op Business Intelligence en het ontwikkelen van het sales potentieel van bedrijven.

Lead Development Group

Jeroen van Ginkel (CEO Lead Development Company) heeft in zijn zoektocht naar een aanvullende dienst gezocht naar een inzichtelijke op werkelijkheid gebaseerde Sales-BI tool. Tijdens de gesprekken met Rene Hendriks is het duidelijk geworden dat SAM en het LEAN sales proces 90ROUNDS© de aanvullende dienst is om tot resultaat te komen. Rene en Jeroen zijn uit hetzelfde hout gesneden. Zij zien verkoop als een professie waarbij BI en het optimaliseren van het sales proces leiden tot succes. Zij geloven dat de combinatie van BI en het uitoefenen van het vak van verkoper niet alleen klanten bindt maar ook zal leiden tot meetbare omzetgroei. De persoonlijke visie van Jeroen en Rene over het stimuleren van verkopers en het vergroten van kennis komt overeen. Daarom is het besluit genomen om de krachten van de producten en diensten te bundelen.

Eenvoud

“De eenvoud van SAM en de kracht van het inzicht spreekt ons aan en voelt als uniek in de markt. Deze co-creatie is de basis geweest om te komen tot onze unieke overeenkomst. Hierdoor kunnen wij wederom ons portfolio uitbreiden bij onze klanten en zijn we in staat om nieuwe markten te openen” aldus Jeroen van Ginkel.

Ocentri: info@ocentri.com - rene.hendriks@ocentri.com - Tel: +31 (0) 6 51 22 60 46

Lead Development Company: jeroen.vanginkel@leaddevelopmentcompany.nl - Tel: +31 (0) 88 1110800 - www.leaddevelopmentcompany.nl