Korfbal talent samen naar winnen

Beste korfbal-FAN

Talent

Korfbal is onze inspiratiebron om talent samen te brengen om te komen tot WINNEN. we zijn al jaren betrokken bij de sport korfbal en de topsport kant in het bijzonder. Wij geven training en coaching aan het B1-Aspiranten team die dit jaar op hoofdklasse niveau mogen acteren. Na een super seizoen van de lichting die nu in de A1 spelen moet het nieuwe team van veel eerstejaars op het hoogste niveau aan de slag.

Antilopen korfbal talent

Ocentri

Ocentri voelt zich verbonden omdat wij een bedrijf zijn die bedrijven begeleid naar WINNEN. Dat gebeurt door talent samen met onze reflectie methode 90ROUNDS en onze analyse tool SAM samen te brengen tot een sterk geheel die vanuit COMMIT willen WINNEN.

Commit

Zowel in de sport als in het bedrijfsleven zien we dat mensen tot een commit komen als zij richting krijgen en eigen ruimte hebben om het maximale uit zichzelf en het team halen. Elk moment van een wedstrijd zal het team beslissingen moeten nemen. Hoe beter het team zelfstandig strategie kan aanpassen aan de tegenstander, hoe sneller ze in de WINNING mood komen. Kracht van een team is belangrijk. Vandaar onze “OMGEKEERDE APENROTS” aanpak.

MEER WETEN? Stuur een mail aan mij persoonlijk, dan gaan we samen kijken onder het genot van een kop koffie wat we beide hebben met WINNEN.

Ook GELION is sponsor van Antilopen B1, zie ook via deze link

Rene Hendriks